Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir yol görmek

Rüyada geniş bir yol görmek

Rüyada geniş bir yol görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada geniş bir yol gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada geniş asfalt yol görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok geniş yol görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, sorunlarının son bulacağına delalettir.

Rüyada uzun ve geniş yol görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada uzun geniş yol görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada geniş bir yol görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yol genişletmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz geniş yol görmek Allah katında günahlarının affolacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş bahçe görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments