Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bahçe görmek

Rüyada geniş bahçe görmek

Rüyada geniş bahçe görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada geniş bahçe gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada geniş bahçe görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına tabir olunur.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir yol görmek büyük paralar kazanacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş caddeler görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada geniş temiz ev görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments