Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol genişletmek

Rüyada yol genişletmek

Rüyada yol genişletmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yol genişletmek gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada çok geniş yol görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalettir.

Rüyada uzun geniş yol görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yol genişletmek çirkin iftiralara uğrayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada düz geniş yol görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada geniş bir yol görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun ve geniş yol görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, eve kapanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada geniş asfalt yol görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çok geniş bir ev görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments