Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun geniş yol görmek

Rüyada uzun geniş yol görmek

Rüyada uzun geniş yol görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, başarılı işlere imza atılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çok sevinçli haberler alacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada uzun geniş yol gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bir şeyler ispatlamak ya da ders verebilmek için, belli konularda pozisyonunuzu korumak isterken, gerçekten işe yarayabilecek fikirleri, tavsiyeleri ya da farklı seçenekleri görmezden gelerek hata yapabilirsiniz.

Rüyada uzun geniş yol görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve geniş yol görmek Tövbe Edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına inanılır.

Rüyada geniş asfalt yol görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düz geniş yol görmek iyi günler yaşayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada geniş bir yol görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, umduklarını bulamayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada yol genişletmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada çok geniş yol görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ince uzun yol görmek rahat bir döneme girileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments