Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve geniş yol görmek

Rüyada uzun ve geniş yol görmek

Rüyada uzun ve geniş yol görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, ayıplı yolara sapacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve geniş yol gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Rüyada uzun ve geniş yol görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun geniş yol görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada geniş bir yol görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada düz geniş yol görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok geniş yol görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Rüyada geniş asfalt yol görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yol genişletmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada uzun bir yola çıkmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevinileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments