Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş araba görmek

Rüyada geniş araba görmek

Rüyada geniş araba görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yüzünün güleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş araba gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada geniş arabaya binmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada geniş araba görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada geniş bilezik görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada geniş kabir görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş bir yolda yürümek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada geniş apartman görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş evler görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada geniş bahçe görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments