Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç yakışıklı erkek görmek

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, başarılarının tadına varacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada genç yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek borçların kısa sürede ödeneceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Rüyada genç ve yakışıklı erkek görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir genç görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, mutlu günler yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, planların boşa gideceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına tabir olunur.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok üst mevkilere geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments