Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı bir genç görmek

Rüyada yakışıklı bir genç görmek

Rüyada yakışıklı bir genç görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, parasının ve malının da artacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet eder.

Rüyada yakışıklı bir genç gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, vefalı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir genç görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret eder.

Rüyada genç ve yakışıklı erkek görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, saygınlığa alamet eder.

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı birini öpmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı olmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments