Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek bunun farkına varacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işarettir.

Rüyada genç ve yakışıklı erkek görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı bir genç görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı erkek görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bi erkek görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments