Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek uzun uzun dalıp gideceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle dans etmek yanlış bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iç sıkıntınızın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle evlenmek hainlik yapacağına, sorunların üstüste geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkek görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yakışıklı erkek çocuğu görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments