Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı erkeği öpmek

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da işlerle ilgili gittiğiniz veya gideceğiniz yolu, kullandığınız veya kullanılması gereken yolu anlatırken ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek elini eteğini hayattan çekeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı birini öpmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakışıklı bir erkekle dans etmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı bir erkekle konuşmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin bir hayat süreceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın yakışıklı erkek görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments