Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı erkek öpmek

Rüyada yakışıklı erkek öpmek

Rüyada yakışıklı erkek öpmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayallerinin gerçek olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada yakışıklı birini öpmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada genç ve yakışıklı erkek görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, rahatsızlık vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments