Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hayatına bakacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada yolcu gemisi kullanmak kendisiyle de gururlanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Rüyada gemide yolculuk yapmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, verimliliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolcu gemisi görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işarettir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak bereketli işlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret eder.

Rüyada yolcu dolu gemi görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet eder.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak büyük tartışmalar yaşayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada gemide yolculuk etmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments