Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu dolu gemi görmek

Rüyada yolcu dolu gemi görmek

Rüyada yolcu dolu gemi görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, özlemelerin son bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının alt üst olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yolcu dolu gemi gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Rüyada yolcu dolu gemi görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kararlarına saygı duyulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada insan dolu gemi görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi yolculuğuna hazırlanmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, geride bırakacağına delalettir.

Rüyada yolcu gemisine binmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments