Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak hayırlı haberler alacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gemide yolculuk etmek sorunlarının biteceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret eder.

Rüyada yolcu gemisi görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada yolcu gemisine binmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalettir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak çok kötü günler geçirileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemide yolculuk yapmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments