Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle gezmek

Rüyada gemiyle gezmek

Rüyada gemiyle gezmek kötü sözler duyacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, parasının her geçen gün artacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, dileklerin kabul olacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Rüyada gemiyle gezmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek yüzünün de güleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Rüyada gemiyle gezmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada gemiye binip gezmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada gemiyle denizde gezmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gemide gezmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunların kalmayacağına alamet eder.

Rüyada denizde gemiyle gitmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yeni bir adım atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments