Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek hak yoluna döneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada gemiyle denizde gezmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada gemiye binip gezmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına tabir olunur.

Rüyada gemide gezmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, dertlerden kurtulmaya işarettir.

Rüyada gemiyle gezmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments