Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemiyle gezmek

Rüyada denizde gemiyle gezmek

Rüyada denizde gemiyle gezmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, bekarlar için evlenmeye, daha kötü günler yaşayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Rüyada gemiyle denizde gezmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada gemide gezmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle gezmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiye binip gezmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hak yemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments