Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi uçarken görmek

Rüyada gemiyi uçarken görmek

Rüyada gemiyi uçarken görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyi uçarken gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gemiyi uçarken görmek önünü göremez olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi uçarken görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini uçarken görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak birilerinden kaçmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birini uçarken görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulmaktadır.

Rüyada uçar gibi koşmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments