Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi uçarken görmek

Rüyada kediyi uçarken görmek

Rüyada kediyi uçarken görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi anlamda feraha ermeye, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi uçarken gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kediyi uçarken görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak kabeye gitmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kargayı uçarken görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Rüyada uçarken denize düşmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına yorulur.

Rüyada uçarak camiye gitmek üzgün ve karamsar olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarken suya düşmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak zıplamak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı uçarken görmek her şeyin sarpa saracağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments