Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini uçarken görmek

Rüyada ölen birini uçarken görmek

Rüyada ölen birini uçarken görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kötü işlere girmeyeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini uçarken gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Rüyada balığı uçarken görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu uçarken görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada uçarken düştüğünü görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada uçarak savaşmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini uçarken görmek böyle işlere kalkışacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada uçarak ağaca çıkmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi uçarken görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini uçarken görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments