Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçarken görmek

Rüyada birini uçarken görmek

Rüyada birini uçarken görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birini uçarken gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ailesini de mutlu edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden uçarak inmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü uçarken görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Rüyada kızını uçarken görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu uçarken görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçarak elma toplamak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak ilerlemek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments