Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi sürmek

Rüyada gemiyi sürmek

Rüyada gemiyi sürmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, umduklarını bulamayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada gemiyi sürmek gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada gemiyi sürmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, mal sahibi olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada denizde gemi sürmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemi ve deniz görmek kimseyle konuşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, borçlarını bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, daha rahat para kazanacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle gemide olmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada uçak gemisi görmek herkesin önünde olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments