Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada yürüyen gemi görmek

Rüyada karada yürüyen gemi görmek

Rüyada karada yürüyen gemi görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hem de para kaybettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, beklenmedik kapıların açılmasına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada karada yürüyen gemi gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Rüyada gemiyi karada yürütmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada karadan gemi yürütmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, isteklerine kavuşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada karada gemi görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada karada gemiye binmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle karada gitmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada gemileri karadan yürütmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek yolculuğa, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi karada görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments