Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi ve deniz görmek

Rüyada gemi ve deniz görmek

Rüyada gemi ve deniz görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi ve deniz gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada gemiden denize düşmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında gemide olmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, varlıklı kimse olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzen gemiler görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments