Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle gemide olmak

Rüyada sevgiliyle gemide olmak

Rüyada sevgiliyle gemide olmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle gemide olmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Rüyada sevgiliyi gemide görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle gemiye binmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle gemide olmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yeni alanlara yöneleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada gemiler görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi ve kaptan görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazda gemi görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments