Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye çıkmak

Rüyada gemiye çıkmak

Rüyada gemiye çıkmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada gemiye çıkmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gemiye çıkmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, inancından sapacağına rivayet eder.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada gemide merdiven çıkmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada gemi direğine çıkmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sırların ortaya çıkmasına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak çok hayırlı şeylere, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments