Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi seyahatine çıkmak

Rüyada gemi seyahatine çıkmak

Rüyada gemi seyahatine çıkmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada gemi seyahati yapmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Rüyada seyahat gemisi görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, verimli olacak işler yapacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide seyahat etmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle seyahat etmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada gemide seyahat görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle seyahate çıkmak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments