Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın yan yattığını görmek

Rüyada binanın yan yattığını görmek

Rüyada binanın yan yattığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, adını herkese duyuracağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet eder.

Rüyada binanın yan yattığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada yan yatmış bina görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada binanın yan yattığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan yatmış ev görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada geminin yan yattığını görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada evin yan yattığını görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet eder.

Rüyada yan yatan birini görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yan yatan gemi görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ağız tadının da kaçacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments