Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan yatmış gemi görmek

Rüyada yan yatmış gemi görmek

Rüyada yan yatmış gemi görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yan yatmış gemi gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Rüyada yan yatmış gemi görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada geminin yan yattığını görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yan yatan gemi görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yan yatan birini görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yan yatmış araba görmek kendisini işine veremeyeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yan yatmış bina görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin yan yattığını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan yatmış ev görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, onların güvenini sarsacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments