Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yan yattığını görmek

Rüyada evin yan yattığını görmek

Rüyada evin yan yattığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, tazeleneceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yan yattığını gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada evin yan yattığını görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada evinin yan yattığını görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın yan yattığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yan yatmış bina görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yan yatan gemi görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada geminin yan yattığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin düzeleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işarettir.

Rüyada yan yatan birini görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yan yatmış gemi görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Rüyamda evin içindeydim. Tavandaki avizeye baktığımda avizenin düz değil yan durduğunu farkettim. Ailemle korktuk ve kaçmaya çalıştık. Ev yan durduğu için dengede durmakta zorlanıyorduk.

Zeynep

Teşekkürler.