Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan yatmış bina görmek

Rüyada yan yatmış bina görmek

Rüyada yan yatmış bina görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada yan yatmış bina gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yan yatmış bina görmek sözlerinden çıkmayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın yan yattığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada geminin yan yattığını görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yan yatmış gemi görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evinin yan yattığını görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yan yatan birini görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada evin yan yattığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments