Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi seyahati yapmak

Rüyada gemi seyahati yapmak

Rüyada gemi seyahati yapmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ev sahibi olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, üzgün olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada gemi seyahati yapmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada gemi seyahati yapmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle seyahat etmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada gemide seyahat etmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Rüyada gemide seyahat görmek başarılarını ispat edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada seyahat gemisi görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, neşesini kaçıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada astral seyahat yapmak üzüleceğine ve borçlanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments