Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi ve kaptan görmek

Rüyada gemi ve kaptan görmek

Rüyada gemi ve kaptan görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hem de para kaybettireceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, faydalı şeyler yapacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada gemi ve kaptan gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada gemi kaptanı olmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemi kaptanı görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada gemi ve kaptan görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Rüyada plastik kaptan su içmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada deniz kaptanı görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, yokluk içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı kaptan su içmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına delalettir.

Rüyada aynı kaptan yemek yemek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, statü atlayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bakır kaptan yemek yemek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, gelirinin azalacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments