Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaylı gemisi görmek

Rüyada uzaylı gemisi görmek

Rüyada uzaylı gemisi görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaylı gemisi gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Rüyada uzaylı gemisi görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sağlık içinde yaşanacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uzay gemisi görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada uzay gemisi kullanmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada uzay gemileri görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzay gemisine binmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Rüyada uzay gemisi görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırıldığını görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzayan tırnak görmek sıkıntının günden güne artacağına, sorunların günden güne artacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments