Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden balık tutmak

Rüyada gemiden balık tutmak

Rüyada gemiden balık tutmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada gemiden balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin isteklerinizi ya da koşullarınızı yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada gemiden balık tutmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada gemide balık tutmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide balık avlamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada gemi ve balık görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük balık tutmak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada balık tutmak ve yemek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yanlış işler yapacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada avuçla balık tutmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan balık tutmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments