Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide balık avlamak

Rüyada gemide balık avlamak

Rüyada gemide balık avlamak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada gemide balık avlamak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gemide balık avlamak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada büyük balık avladığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada zıpkınla balık avlamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kötü sözler duyacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada balık avladığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta balık avlamak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yunus balığı avlamak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalkan balığı avlamak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada denizde balık avlamak dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments