Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide balık tutmak

Rüyada gemide balık tutmak

Rüyada gemide balık tutmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemide balık tutmak gördüyseniz:

  • Nasılsa başaramayacağım türünde bakış açıları gerçekte olmayan şeylerin bir an da olumsuz düşünceleriniz nedeniyle gerçekleşmesine neden olabilir.

Rüyada gemide balık tutmak manevi olarak çok rahat edileceğine, sorumluluk alacağına, maddi zarar edeceğine yorulur.

Rüyada gemiden balık tutmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi ve balık görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Rüyada gemide balık avlamak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Rüyada istavrit balığı tutmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada ağla balık tutmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında balık tutmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Rüyada gölde büyük balık tutmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments