Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçla balık tutmak

Rüyada avuçla balık tutmak

Rüyada avuçla balık tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada avuçla balık tutmak gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada avuçla balık tutmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada avucunda balık görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada elle balık tutmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kepçeyle balık tutmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yüzerken balık tutmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sazan balık tutmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında balık tutmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada süslü balık tutmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, bekar ise evleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments