Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deccalle savaşmak

Rüyada deccalle savaşmak

Rüyada deccalle savaşmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deccalle savaşmak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Rüyada deccalle savaşmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada deccal olduğunu görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada deccali öldürmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi konuda zayıflayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada deccalden kaçmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada deccal görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Rüyada deccalin geldiğini görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada deccal duymak eline haram para geçeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada deccal öldürmek maddi sorunlarının çözüleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments