Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşmak ve kazanmak

Rüyada savaşmak ve kazanmak

Rüyada savaşmak ve kazanmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, doğru işler yapacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşmak ve kazanmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada savaşmak ve kazanmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada terörle savaşmak Allah katında günahlarının affolacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kılıçlarla savaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada hristiyanlarla savaşmak ekmeğinin azalacağına, hayallerinin yıkılacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak savaşmak dargınların barışacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada islam için savaşmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada din uğruna savaşmak kendi işini açacağına, düşmanından uzak olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada evde savaşmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments