Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda mahsur kalmak

Rüyada yağmurda mahsur kalmak

Rüyada yağmurda mahsur kalmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yuva kuracağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada asansorde mahsur kalmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette mahsur kalmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda mahsur kalmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta mahsur kalmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda mahsur kalmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments