Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda mahsur kalmak

Rüyada yolda mahsur kalmak

Rüyada yolda mahsur kalmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada yolda mahsur kalmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada asansorde mahsur kalmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Rüyada dağda mahsur kalmak bir düşmanın kötü haberini almaya, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada arabada mahsur kalmak renk ve eğlence geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odada mahsur kalmak işlerin bozulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Rüyada çatıda mahsur kalmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada adada mahsur kalmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments