Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide evlendiğini görmek

Rüyada gemide evlendiğini görmek

Rüyada gemide evlendiğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada gemide evlendiğini gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Rüyada gemide evlendiğini görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide evlenmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada giden gemi görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek hacetinizin giderilmesine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıttan gemi görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada gemide dans etmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, güzel bir döneme girileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle dolaşmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments