Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giden gemi görmek

Rüyada giden gemi görmek

Rüyada giden gemi görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada giden gemi gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada gemiyle yurtdışına gitmek yapılan işte geriye düşüleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle adaya gitmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giden gemi görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada gemiyle karada gitmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada havada giden gemi görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle bir yere gitmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada hızlı giden gemiye binmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments