Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide evlenmek

Rüyada gemide evlenmek

Rüyada gemide evlenmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemide evlenmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Rüyada gemide evlenmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada gemide evlendiğini görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada gemiden ev görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık gemi görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle gemide olmak yenileceğine, şifa bulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada gemi yaptığını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi itmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments