Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide boğulmak

Rüyada gemide boğulmak

Rüyada gemide boğulmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar getireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemide boğulmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Rüyada gemide boğulmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiye binip inmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi bindiğini görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük gemiye binmek yüksek moralli olacağına, konuşmaz olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada fırtınada gemide olmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemide olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle dolaşmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle denize açılmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments