Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide olmak

Rüyada gemide olmak

Rüyada gemide olmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, güzel davetler alacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide olmak gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Rüyada batan gemiler görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek gemiye binmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada gemi kaptanı olmak bazı girişimlerde bulunacağına, rahat erileceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gemiler görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin üstünde görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, iç sıkıntısına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada gemide namaz kılmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yük gemisi görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, verimin her geçen gün artacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok gemi görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, her şeyin ters gideceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments