Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istavrit balığı tutmak

Rüyada istavrit balığı tutmak

Rüyada istavrit balığı tutmak çocuklar gibi mutlu olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada istavrit balığı tutmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Rüyada istavrit balığı tutmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada istavrit tutmak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada istavrit balığı görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada istavrit balığı yemek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada istavrit görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada istavrit yakalamak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada istavrit yemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hasta ve zor geçireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada olta balık tutmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments