Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi yaptığını görmek

Rüyada gemi yaptığını görmek

Rüyada gemi yaptığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bekarlar için evlenmeye, bazı kaynakların tükeneceğine işaret eder.

Rüyada gemi yaptığını gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada küçük gemiye binmek güzel haberler alınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kağıttan gemi görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolcu dolu gemi görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada ticari gemi görmek helal rızık elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi kazası yapmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada kocaman gemi görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada geminin yandığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments